We DOP, praktijk voor bewustwording groei en manifestatie. | Waalwijk

 

Wat als dat wat jij écht graag wilt, te verwezenlijken is? Voor iedereen is het mogelijk gelukkig te zijn.Dat wat jij wilt en jou gelukkig maakt, is op korte termijn te bereiken. Mijn gaven bieden de mogelijkheid om effectief te analyseren welke belemmeringen jouw geluk in de weg staan en waar deze vandaan komen. Deze belemmeringen zijn overtuigingen die je hebt opgedaan vanuit je opvoeding en voorgaande gebeurtenissen; zelfs datgene wat je onbewust meekrijgt vanuit het leven van je voorouders tot wel 7 generaties terug. Wie je nu bent, wat je nu voelt en waar je van overtuigd bent; wie zegt dat dat ook echt de waarheid is?

De THETA methode maakt het mogelijk om deze overtuigingen tot op DNA-niveau te transformeren. Ik geef je niet zozeer handvaten “hoe” om te gaan en te handelen in situaties, maar ik zorg ervoor dat je bewust en onbewust structureel geen belemmering meer ervaart. Hierdoor verandert je algehele visie op het leven en dus je toekomst, zoals jij deze graag voor ogen ziet.

Mijn doel is om van iedereen een gelukkig mens te maken! In welke situatie of met welke belemmeringen dan ook. Wat staat jou in de weg om het beste uit jezelf te halen? Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je moeiteloos, in vrijheid, zonder oordelen en in compassie de toekomst ingaat om dat wat jou gelukkig maakt uit te laten komen. Ben je er klaar voor!?

 

 

Over Eefje de Wind | Waalwijk


Foto 1 Eefje de Wind Foto 5 Eefje de Wind Klik om te vergroten

We DOP
Eefje de Wind


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!