(Nieuwe Tijds) Kindercoach, hsp coach, Ouder- en gezinscoaching | Loon op Zand

  • Kindercoaching: Kinderen zijn puur en komen tot bloei. Echter neemt ieder kind een eigen bagage mee, een rugzak met verschillende vakjes. Elk vakje bedoelt voor een ander soort bagage. Regelmatig komt het bij kinderen voor dat een vakje vol is geraakt, coaching kan dan helpen. In gesprek met kind en ouders wordt besproken waar men tegenaan loopt en waar men wat extra hulp bij kan gebruiken (de hulpvraag). Je kind krijgt begeleiding in het leggen van een goede basis en leert zichzelf ont-wikkelen.
  • Ouder- & Gezinscoaching
    Het gezin is een systeem waar binnen strubbelingen kunnen ontstaan. Als gezin en als ouders is het dan fijn begeleiding of coaching te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je als ouder te maken krijgt met opvoedingsvraagstukken of misschien tegen jezelf aanloopt/ tegen dingen uit het verleden. Ook kan het zijn dat een factor binnen het gezin een grote invloed heeft op het functioneren van de rest of de relaties binnen het gezin. Tijdens de coaching wordt uitgegaan van de hulpvraag en aandacht besteed aan bewustwording en (zelf)redzaamheid.
  • HSP-coaching: Overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan voor uitdagingen zorgen en je soms aardig in de weg zitten. Begeleiding op dit gebied is onder andere gericht op bewustwording en (zelf)redzaamheid. Het bied je handvaten om mee verder te gaan. HSP-coaching is er voor kinderen, pubers, adolescenten én volwassenen.

Over Karin J.M. van der Bruggen | Loon op Zand

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.


Foto 1 Karin J.M. van der Bruggen Foto 13 Karin J.M. van der Bruggen Foto 14 Karin J.M. van der Bruggen Foto 16 Karin J.M. van der Bruggen Klik om te vergroten

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!