Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie | Vlijmen

"Ik voel me gespannen en zit niet lekker in mijn vel". Zomaar een uitspraak die ik regelmatig hoor in mijn praktijk. Op het werk is het druk, in de thuissituatie zijn er allerlei verplichtingen. En heb je even vrije tijd dan ben je te moe om ervan te genieten. Er moet heel veel in plaats van dat je de dingen doet waar je plezier aan beleeft.

Samen gaan we ontdekken wat geeft mij (weer) plezier, wie ben ik, waar loop ik nu warm voor en wat is voor mij belangrijk. Deze ontdekkingstocht doen we in de vorm van gesprek, ervaringsgerichte oefeningen en aanraking.

In september 2007 ben ik mijn eigen praktijk in reflexzonetherapie gestart. Voetreflex is hiervan de bekendste vorm. De praktijk is inmiddels gegroeid en uitgebreid met zwangerschapsreflex, oorreflex en handreflex.

In 2008 ben ik met de opleiding voor haptotherapie begonnen. Op 3 oktober 2012 ben ik met succes afgestudeerd als haptotherapeut aan het ITH in Nijmegen. Sinds die tijd kun je ook voor haptotherapie bij praktijk Channels terecht.

Over Marlène Oving | Vlijmen


Foto 1 Marlène Oving Foto 1 Marlène Oving Klik om te vergroten

Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie
Marlène Oving


Professionals in de categorie Haptonomie & Haptotherapie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!