Kindercoaching | Drunen

Als kindercoach begeleid en ondersteun ik kinderen en jongeren bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei en op moeilijke momenten in hun leven. Als kindercoach ben ik er in de eerste plaats voor het kind. Om hem/haar op de best mogelijke manier te begeleiden stem ik die begeleiding af op wat het best past bij het kind en waar hij/zij behoefte aan heeft. We kijken samen naar wat er dwars zit en wat het kind nodig heeft om hier anders mee om te gaan, weer in de eigen kracht te gaan en in balans te komen.

Bij mij staan veiligheid, vertrouwen, respect en de eigenheid van het kind centraal. Als kind ben je niet het probleem, je hebt een probleem.

Ouders kunnen ook bij mij terecht voor begeleiding en ondersteuning bij opvoed- en/of gedragsproblemen.

Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij zowel kinderen als volwassenen.

Als kindercoach begeleid ik hoogsensitieve kinderen om hier mee om te gaan en weer in hun eigen kracht te gaan staan en ondersteun de ouders om hoogsensitiviteit te leren begrijpen en hier goed mee om te gaan.

Over Katja van Kasteren-de Veer | Drunen

Ik ben Katja van Kasteren- de Veer, geboren in 1979, getrouwd en moeder van twee zoons geboren in 2003, 2006. Onze lieve hond Sensi een goldendoodle maakt het gezin compleet.

Geboren als hoogsensitief kind ervaarde ik de wereld op een geheel eigen wijze. Intens, bijzonder, wonderbaarlijk, maar soms ook overweldigend. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad in mijn leven. Waardevolle lessen die uiteindelijk zorgde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht geworden.

Door mijn heldervoelendheid wist ik vaak al veel, maar ik had erg de behoefte aan theoretische kennis om dit te onderbouwen om zo mezelf en anderen echt goed te begrijpen.

Ik volg mijn hart. Ik ben dol op lezen en lees alles dat mijn aandacht trekt. Er komen mensen op mijn pad die mij steeds weer wat verder brengen in mijn eigen ontwikkeling. Diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen heb ik met plezier gevolgd. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil.

Karuna betekend mededogen, compassie voor al dat leeft. Ik houd van mensen, dieren en de natuur. De verbinding die ik mag ervaren met de mensen die op mijn pad komen, het contact met dieren, de schoonheid van de natuur daar geniet ik echt van.

Alles en iedereen is verbonden met elkaar, het geeft mij veel voldoening een positieve bijdrage te leveren, door mijn kennis, levenservaring, hooginvoelend en meevoelend vermogen te delen met anderen.


Foto 1 Katja van Kasteren-de Veer Klik om te vergroten

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat