Coaching en Counseling vanuit het hart

Bureau Hartwerk - Een nieuwe liefdevolle kijk op jezelf!
Drunen

Van klacht naar kracht! Een nieuwe liefdevolle kijk op jezelf om weer vertrouwen en veerkracht te vinden, verandering mogelijk te maken en te zijn wie je bent! (Vergoeding uit aanvullend verzekeringspakket, geen eigen risico, geen verwijzing nodig)

Waar gaat jouw hart naar uit in werk en leven?

Je hebt het meestal best goed voor elkaar en zo ziet het er aan de buitenkant ook uit! Behalve dan dat je niet toe komt aan jezelf, moeilijk nee kunt zeggen, het te druk hebt, onrustig of niet echt tevreden bent. Je legt je lat hoog, moet van alles maar droomt van iets anders, iets mooiers: leven of werk wat écht bij je past.

Of je ontmoet ziekte, verdriet, tegenslag en verlies in je leven, relaties of werk. Wanneer je dan vastloopt, je levenslust verliest, het niet meer weet en steun en bevestiging nodig hebt; dan kijk ik graag met je mee. Ik bied je mijn luisterend oor, een spiegel, een andere kijk en inzichtgevende gesprekken. Kortom; mijn volledige aandacht voor jouw persoonlijke proces.

Herken je jezelf hierin?

* Ik zorg eerder voor een ander dan voor mezelf en heb moeite om voor mezelf op te komen

* Ik ben vergeten wat ik echt leuk vind, waar ik energie van krijg en blij van word

* Ik denk veel, wil veel, twijfel, voel me bang, onzeker, lusteloos, (hoog)gevoelig, onrustig en niet in balans

* Ik heb te maken met ziekte of rouw en verlies en weet er niet mee om te gaan

* Ik heb werkgerelateerde- en loopbaanvragen

* Ik durf of kan niet vertrouwen op mijn hart, intuïtie of innerlijke wijsheid

* Ik loop rond met levensvragen en vragen over zingeving en spiritualiteit

Dan ben je van harte welkom!

Over Bureau Hartwerk - Een nieuwe liefdevolle kijk op jezelf!

Mijn naam is Annemarie de Vrieze.

In 2012 ben ik, naast het werk in de geestelijke en psychosociale gezondheidszorg, gestart met Bureau Hartwerk: Daar help ik jou de verbinding te maken met je eigenwijsheid, je intuïtie en eigen kracht.

Zowel in mijn persoonlijk leven als in verschillende takken van hulpverlening heb ik veel ervaring opgedaan. In dit proces van innerlijke groei heb ik geleerd me op verschillende manieren af te stemmen op de ander. Vanuit ervaring en ontwikkeling kan ik de problemen die mensen ervaren binnen een breder kader plaatsen waardoor de problemen in een ander licht verschijnen, meer als een betekenisvolle uitdaging. Vanuit mijn intuïtieve kant voel ik vaak aan waarom iemand tegen bepaalde blokkades aanloopt en wat er nodig is om die (geleidelijk aan) op te lossen.

Dit voelende of intuïtieve waarnemen is een steeds belangrijker deel van mijn werk geworden, dat me veel voldoening geeft. Soms manifesteert het zich in de vorm van (symbolische) beelden die ik zie, op andere momenten is het meer een voelend weten. Wat ik aan informatie ontvang langs deze weg, kan als vertrekpunt of leidraad dienen voor ons gesprek. Ik voel me thuis bij deze vorm, die intuïtie met ratio verbindt.

Ik laat me in het dagelijks leven, werk en schrijven inspireren door de energie van het HART: liefdevol, wijs, respectvol en eenvoudig. Het is deze energie die ruimte en inzicht geeft en je terugbrengt bij je “eigenwijsheid”. Mensen voelen zich snel op hun gemak en uitgenodigd om op een liefdevolle manier naar zichzelf te kijken en veranderingen mogelijk te maken.


Bureau Hartwerk

Annemarie de Vrieze - registertherapeut

Lipsstraat 7
5151 BH Drunen

Lid van beroepsvereniging

Coaching en Counseling vanuit het hart