Coaching en Counseling vanuit het hart | Drunen

Geef jij jezelf wat je zo rijkelijk aan de ander geeft?

* twijfel je, ben je somber, bang of zoekend in leven, relaties of werk? Pas je je teveel aan en vergeet jezelf?

* ervaar je problemen met zelfbeeld, zelfvertrouwen, gevoel, negatief denken, controle, grenzen?

* neem je jezelf of je emoties niet serieus? Heb je moeite om je te laten zien en keuzes maakt die jou passen?

Wil je voelen dat je goed bent zoals je bent? En keuzes maken die jou dienen? Ik help je om:

* jezelf te begrijpen, accepteren en te verbinden met je (eigen)wijsheid en intuïtie

* inzicht te krijgen in jezelf voor bewustwording, zingeving en innerlijke groei in werk en leven

* te vertrouwen op jezelf, je eigen kracht en daarnaar te handelen

Mijn werk als psychosociaal coach en counseler/therapeut varieert van gesprekken, eenvoudige oefeningen tot geleide meditaties en intuïtieve afstemming. Niet ingewikkeld; wél een veilige ruimte waarin die stille 2e stem van het hart recht van spreken heeft. Je gaat vanzelf voelen hoe belangrijk het is met oprechte, liefdevolle aandacht naar jezelf te kijken om de weg van je hart weer terug te vinden.

Over Annemarie de Vrieze | Drunen

Mijn naam is Annemarie de Vrieze.

Vanuit behoefte aan een meer intuïtieve vorm van hulpverlening ben ik, naast het werk in de geestelijke en psychosociale gezondheidszorg, in 2012 gestart met Bureau Hartwerk: Daar help ik jou de verbinding te maken met je eigenwijsheid, je intuïtie en eigen kracht.

Zowel in mijn persoonlijk leven als in verschillende takken van hulpverlening heb ik veel ervaring opgedaan. In dit proces van innerlijke groei heb ik geleerd me op verschillende manieren af te stemmen op de ander. Vanuit ervaring en ontwikkeling kan ik de problemen die mensen ervaren binnen een breder kader plaatsen waardoor de problemen in een ander licht verschijnen, meer als een betekenisvolle uitdaging. Vanuit mijn intuïtieve kant voel ik vaak aan waarom iemand tegen bepaalde blokkades aanloopt en wat er nodig is om die (geleidelijk aan) op te lossen.

Dit voelende of intuïtieve waarnemen is een steeds belangrijker deel van mijn werk geworden, dat me veel voldoening geeft. Soms manifesteert het zich in de vorm van (symbolische) beelden die ik zie, op andere momenten is het meer een voelend weten. Wat ik aan informatie ontvang langs deze weg, kan als vertrekpunt of leidraad dienen voor ons gesprek.

Ik laat me in het dagelijks leven, werk en schrijven inspireren door de energie van het HART: liefdevol, wijs, respectvol en eenvoudig. Het is deze energie die ruimte en inzicht geeft en je terugbrengt bij je “eigenwijsheid”. Mensen voelen zich snel op hun gemak en uitgenodigd om op een liefdevolle manier naar zichzelf te kijken en veranderingen mogelijk te maken.


Foto 4 Annemarie de Vrieze Foto 5 Annemarie de Vrieze Foto 6 Annemarie de Vrieze Klik om te vergroten

Bureau Hartwerk
Annemarie de Vrieze


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat