Wilmie Thielen Massage en Dans | Drunen

Dans het leven, laat je leiden door je eigen bewegingsritme en dans als vanzelf. Dans brengt je in evenwicht, heelt en geeft nieuwe energie. Al dansend en vrij bewegend kom je los. Soepel in je lijf, de dagelijkse dingen loslaten en je blij voelen. Dans je vrij, Dans je blij, Dans met mij!

Ontdek de kracht van aanraking. Ervaar wat een goed afgestemde massage voor jou kan doen. Aanraking ontspant. Je maakt hormonen aan waar je blij van wordt en het brengt je uit je hoofd en in je lichaam.

Voel je Vitaal Traject van 5 weken. Kort en krachtig. Doelgericht en licht. Een combinatie van coaching, oefeningen, dans, massage, aromatherapie, beweging- en voedingsadvies.

In de cursus babymassage komen alle elementen die voor mij zo waardevol zijn bij elkaar. Vertrouwen op je intuitie, invoelen wat nodig is voor ouder en kind en kennis overdragen.

Babymassage is een gerichte, liefdevolle aanraking, die van onschatbare waarde is bij de gezonde ontwikkeling van baby’s. Je krijgt vertrouwen in je intuïtie en je voelt de rust samen met je kindje. Babymassage; een liefdevolle non-verbale communicatie tussen moeder/vader en kind.

Ik probeer bij alles wat ik doe zo oprecht mogelijk te voelen wat er nodig is. Ik wil graag overbrengen dat je mag zijn wie je bent op elk moment. Meer info op: wilmiethielen 

Over Wilmie Thielen | Drunen

Ik ben een sportief type. Van 1975 tot 1984 doe ik aan topsport en studeer ik aan de academie voor lichamelijke opvoeding. Hierdoor ontwikkel ik me tot een harde werker, doorzetter en teamplayer, waardoor ik nu stevig in het leven sta. Als gediplomeerd dansdocent en massagetherapeut kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en invoelend vermogen inzetten. Vrouw, moeder en oma, met veel levenservaring. Ik hou van het leven en  ben ervan overtuigd dat Dans en Massage een belangrijke bijdrage  kan leveren aan een gezonder en blijer leven. Ik wil hierin graag ondersteunen. Mijn kracht ligt in luisteren, invoelen, verbinden,openen en enthousiast maken. Even niet te veel praten,maar voelen. Alles mag er zijn. Herstel de verbinding met jezelf en kom in balans. Door al deze kwaliteiten te bundelen heb ik een Voel Je Vitaal Traject ontwikkeld, wat afgestemd wordt op de persoon. Uitgangspunt is dat het fijn is om goed voor jezelf te zorgen.meer info: wilmiethielen 


Foto 1 Wilmie Thielen Klik om te vergroten

Wilmie Thielen Persoonlijke begeleiding door Massage en Dans
Wilmie Thielen


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!