Een praktische, verhelderende en down-to-earth methode | Drunen

Lichaamsgerichte psychotherapie kan je helpen de diepere achtergronden van jouw thema's in je zichtveld te brengen en te helen.  Lichaamsgerichte therapie gaat namelijk verder dan praten alléén. Dmv contactgerichte en ervaringsgerichte oefeningen ontdek je zelf hoe jij meer je onbelemmerde rustige en energieke zelf kunt zijn. Ik bied je als therapeute een kader van focus, rust, respect en compassie zodat jij dit proces kunt aangaan.

De methoden zijn: gestalt, ademwerk, focussing, bio-energetica, bio-energetica, energetisch en emotioneel lichaamswerk, expressie, opstellingen, dramatechnieken.

Gespecialiseerd in: mensen laten voelen van hun eigen basis in zichzelf, juist als ze in contact zijn met anderen. Van daaruit in alle rust en vertrouwen in zichzelf kunnen communiceren en het contact aangaan.

Wil je ook ondervinden wat lichaamsgerichte psychotherapie voor jou kan betekenen? Een kennismakingsgesprek is gratis.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP, waardoor een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering mogelijk is.

Over Hester de Vries | Drunen

Mijn naam is Hester de Vries en heb de praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie "Lijfwerk" te Drunen. Ik ben 40-er en ik ben afkomstig uit Alkmaar. De rode draad die door mijn leven loopt is het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb in Wageningen fysiologie gestudeerd en ethologie, wat ook wel ‘dierpsychologie’ wordt genoemd. Daarna heb ik gewerkt als communicatietrainer. Inmiddels heb ik de opleiding ‘energetic integration therapeut’ (ook wel lichaamsgericht therapeut) bij Bodymind Opleidingen te Rotterdam afgerond. Sinds 2012 begeleid ik mensen bij hun persoonlijke vraagstukken middels lichaamsgerichte psychotherapie. Ik geef daarnaast lezingen, workshops en cursussen lichaamswerk met verschillende thematieken.

Motivatie
Tijdens mijn studietijd zat ik nogal in mijn hoofd. Ik kwam steeds vaster te zitten in mijn denkcirkeltjes en kreeg een burn-out. Toen kwam ik in aanraking met lichaamsgerichte psychotherapie.De signalen van mijn lijf begon ik serieus te nemen. Daarmee begon voor mij de weg van ‘uit het hoofd en in het lijf ’. Een weg van verdriet voelen, vergeving, loslaten, aandurven en een groeiend vertrouwen in mijzelf en anderen. Door deze ervaring werk ik vanuit compassie met mijn cliënten.


Foto 1 Hester de Vries Foto 1 Hester de Vries Klik om te vergroten

Lijfwerk-Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
Hester de Vries


Professionals in de categorie Psychotherapie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!