Kundalini Reiki en Angelic Healing | Drunen

Ik ben energetisch therapeut , Reiki Master en Angel Ki Master.

Kundalini Reiki en Angelic Healing zijn beiden vormen van energetische therapie.

Kundalini Reiki en Angelic Healing gaan bij mij samen en zijn met elkaar verbonden, het een versterkt het ander.

Een behandeling zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest. Het versterkt ons zelf genezend vermogen en werkt helend op geestelijk, lichamenlijk en emotioneel niveau.

Het helpt je te zijn wie je werkelijk bent, thuis te komen bij jezelf, en je eigen kracht te staan, weer liefdevol om te gaan met jezelf en alles om je heen, brengt lichaam en geest weer in balans, heft blokkades op, reinigt en ontgift, brengt je energiehuishouding in evenwicht en bevorderd persoonliojke groei.

Het is een weldaad voor lichaam en geest en geschikt voor jong en oud.

Over Katja van Kasteren-de Veer | Drunen

Ik ben Katja van Kasteren- de Veer, geboren in 1979, getrouwd en moeder van twee zoons geboren in 2003, 2006. Onze lieve hond Sensi een goldendoodle maakt het gezin compleet.

Geboren als hoogsensitief kind ervaarde ik de wereld op een geheel eigen wijze. Intens, bijzonder, wonderbaarlijk, maar soms ook overweldigend. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad in mijn leven. Waardevolle lessen die uiteindelijk zorgde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht geworden.

Door mijn heldervoelendheid wist ik vaak al veel, maar ik had erg de behoefte aan theoretische kennis om dit te onderbouwen om zo mezelf en anderen echt goed te begrijpen.

Ik volg mijn hart. Ik ben dol op lezen en lees alles dat mijn aandacht trekt. Er komen mensen op mijn pad die mij steeds weer wat verder brengen in mijn eigen ontwikkeling. Diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen heb ik met plezier gevolgd. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil.

Karuna betekend mededogen, compassie voor al dat leeft. Ik houd van mensen, dieren en de natuur. De verbinding die ik mag ervaren met de mensen die op mijn pad komen, het contact met dieren, de schoonheid van de natuur daar geniet ik echt van.

Alles en iedereen is verbonden met elkaar, het geeft mij veel voldoening een positieve bijdrage te leveren, door mijn kennis, levenservaring, hooginvoelend en meevoelend vermogen te delen met anderen.


Foto 1 Katja van Kasteren-de Veer Klik om te vergroten

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer


Professionals in de categorie Reiki en magnetiseren

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat