Qi-Mag Feng Shui

Feng Shui Visie
Tilburg

Voor meer vitaliteit, harmonie en succes door het verhogen van de levensenergie en het opheffen van blokkades. Voor particuliere woningen, bedrijfspanden en tuinen en ondersteuning op persoonlijk vlak.

Wil je meer vitaliteit, harmonie en succes dan kan ik je helpen. De plek waar je woont en werkt hebben een enorme invloed op je welzijn en functioneren. Na mijn studie Chinese geneeswijzen en een jarenlange carriere als visagist en stylist wilde ik vorm met inhoud verbinden en ben mij gaan specialiseren in het verhogen van de levenskwaliteit van particuliere- en bedrijfspanden en tuinen. U kunt bij mij terecht voor een gezonde, vitale, harmonieuze en inspirerende woon- en werkomgeving of tuin die ook je doelen in je leven ondersteunt. Dit kan een nieuw ontwerp zijn of het aanpassen van het bestaande interieur. Ook voor hulp bij aan- en verkoop van een pand of bij verbouwingen. Ik geef ook energetische clearingen voor panden, grondstukken en personen en geef ondersteuning en inzicht op persoonlijk vlak.

Over Feng Shui Visie

Sinds mijn kinderjaren ben ik een mooi- en heelmaker geweest. Ik was altijd bezig een mooiere wereld te creëren en ontfermde mij over kwetsbare mensen en dieren. Dit heeft geleid tot een carrière als visagist en stylist en tot het volgen van opleidingen als intergratief masseur, een studie traditionele Chineeswijzen aan de Bocam, een internationale studie tot energiewerker; het energetisch reinigen en vitaliseren van personen, grondstukken en panden, een massage, harthealing en Tarot opleiding en het volgen van vele cursussen zoals droomuitleg, chakra's etc.

In 1998 las ik over Feng Shui, dit was meteen een klick want ik wist al dat je woon- en werkplek heel veel invloed op je leven kan hebben. Nu kon ik vorm met inhoud gaan combineren en veel van mijn kennis en ervaring gaan samenbrengen. Ik ben de opleiding tot Feng Shui consultant gaan volgen bij Steven Devine en heb daarna de internationale opleiding tot Qi-Mag Feng Shui consultant gevolgd bij grootmeester Jes LIm met specialisaties in bedrijfs- en tuin Feng Shui en taoistisch energie werk. In 2000 ben ik mijn bureau Feng Shui Visie gestart en heb zo al heel veel particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland geholpen om hun leven en bedrijf weer vitaal, harmonieus en succesvol te maken en weer in de flow te komen. Op mijn site vind je veel referenties. Ik werk met gevoel voor schoonheid en compassie voor al wat leeft en geniet van het mooi- en heel maken en het helpen van mensen op hun levenspad. Ook voor lezingen en cursussen.


Feng Shui Visie

Hanny Verheijden

Schotelplein 16
5014 RE Tilburg

Qi-Mag Feng Shui