Homeopathie Heusden

Homeopathie Heusden
Heusden

Met een passend homeopatisch middel prikkel en vitaliseer ik het zelfgenezend vermogen van de patiënt waardoor het lichaam de kans krijgt te reageren en weer een optimale gezondheid kan bereiken. Iedere behandeling is op de patiënt afgestemd.

Mijn naam is Jacomijn Sarbach, ik werk al ruim 15 jaar als Klassiek Homeopaat. Daarnaast ben ik ook Cease-therapeut en Homeopatic Detox Therapeut. Daarnaast werk ik ook als Wijkverpleegkundige om ook mijn medische kennis goed op peil te houden.

De klassiek homeopaat prikkelt en vitaliseert met een passend homeopatisch middel het zelfgenezend vermogen van de patiënt waardoor het lichaam de kans krijgt te gaan reageren, waardoor een optimale gezondheid bereikt kan worden. Iedere behandeling is op de patiënt individueel afgestemd.

In deze moderne maatschappij staan we bloot aan allerlei schadelijke stoffen en krijgen we medicatie en vaccinaties, die een blijvende invloed hebben op het lichaam, waardoor we niet meer de oude kunnen worden. Als Homeopatic Detox therapeut ga ik de stoffen of medicatie ontstoren en geef ik daarnaast een homeopatisch middel om het proces te ondersteunen.

Homeopathie kan overal voor ingezet worden: zowel voor lichamelijke, emotionele als psychische klachten. Maar ook voor het vastlopen in levensprocessen zoals puberteit, volwassen worden, de overgang, eenzaamheid, het niet kunnen verwerken van een overlijden van een familielid etc. Samen kijken we dan wat er aan de hand is en gaan dit proces met Homeopathie ondersteunen.

Over Homeopathie Heusden


Homeopathie Heusden

Jacomijn Sarbach van Helvoort

Castellum 17
5256 GZ Heusden

Lid van beroepsvereniging

Homeopathie Heusden