Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans

Natuurlijk Marjon
Drunen

Meer balans, ontdek de kracht van aloë vera !

Meer balans in je darmen en mooi van binnen en buiten bereik je onder andere met goede voeding en het gebruik van natuurlijke producten. Ontdek de kracht van aloë vera ! 

Voor een goede gezondheid en vitaliteit is het nodig de zuurgraad van je darmen in balans te brengen. De pure Aloë vera gezondheidsdrank van Forever ondersteunt hierbij. Én bij het aanvullen van je dagelijkse voeding met essentiële vitaminen en mineralen, aminozuren en enzymen. De kracht van het sap is al eeuwenlang bekend. Door het te drinken reinig je op een milde manier je darmen. Daarna worden alle voedingsstoffen optimaal opgenomen. En dat bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Ook alles wat je op je huid of in je haren gebruikt, heeft effect op je lichaam. Wees je daarom bewust van wat je smeert. Al onze producten zijn samengesteld op basis van aloë vera, gecombineerd met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten voor een optimaal effect en een stralende huid en haren. 

Wil jij je ook weer fit en vtaal voelen? Neem dan contact op en probeer het gewoon eens!

Over Natuurlijk Marjon

Anderen laten stralen, dat is mijn passie :-)

Dat kan op verschillende manieren heb ik gemerkt. Of het nu is door het gebruik van de aloë vera producten van Forever, door de mogelijkheden te laten zien van samenwerking, of door je te coachen op het gebied van acquisitie, óf die voor jou te verzorgen. Het maakt niet uit. Al mijn activiteiten zijn dáárop gericht omdat ik er blij van word als jij straalt!

Met mijn bedrijf Bel jij of bel ik? verzorg ik koude acquisitie voor verschillend bedrijven. Mijn opdrachtgevers kunnen zo stralen wanneer ze aan tafel mogen aanschuiven bij een potentiële klant en hun verhaal mogen vertellen.

Na mijn jarenlange activiteiten in het bedrijfsleven vind ik het nog steeds heel fijn om nieuwe contacten te leggen, of dat nu op persoonlijk vlak is of voor een zakelijk gesprek. Mijn interesse gaat uit naar jouw verhaal, wat jou drijft en hoe ik je daarbij kan helpen. Tot onze ontmoeting!


Natuurlijk Marjon

Marjon van Erp-Kemps

Nijlring 79
5152VJ Drunen

Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans