Voetreflex / AromaTouchmassage

Praktijk Hidio
Tilburg

De voetreflexzonetherapie is een behandelingsmethode met een positieve uitwerking op het hele lichaam. Door de zones van organen, botten, zenuwen en weefsels te masseren, stimuleer ik de zelfgenezende kracht van het lichaam. Naast de voetreflexzoneth

Mijn naam is Ans van Erve.

Ruim zes jaar alweer werk ik met veel plezier en voldoening in mijn praktijk Hidio.
Hidio betekent aandacht en dat is precies wat ik mijn cliënten wil geven.

De voetreflexzonetherapie is een behandelingsmethode met een positieve uitwerking op het hele lichaam. Door de zones van organen, botten, zenuwen en weefsels te masseren, stimuleer ik de zelfgenezende kracht van het lichaam.

De voetreflexzonetherapie gaat uit van een holistisch mensbeeld. Lichaam en geest staan met elkaar in contact. Als iets impact heeft op het lichaam, heeft dit ook invloed op de geest en andersom. Dit vertrekpunt maakt de voetreflexzonemassage breed inzetbaar. Een voetreflexzonemassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vermindert pijnklachten en stress. Daarnaast verbetert het de stemming.
Kernwoorden in mijn behandelwijze zijn aandacht en aanraking. Hierdoor ontstaat beweging en gaat de energie stromen. Door mijn behandelingen wil ik mijn cliënten bewust laten worden van hun lijf en de beweging die ontstaat.

Naast de voetreflexzonetherapie geef ik ook de AromaTouchmassage met de hoogwaardige oliën van DoTerra. Een weldadige massage met 8 verschillende oliën die een diepe werking hebben.

Meer informatie over mijn praktijk op mijn website.

Over Praktijk Hidio

De voetreflexzonetherapie kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar werk dat mij echt gelukkig maakt. Drie jaar later was ik afgestudeerd voetreflexzonetherapeut. Binnen deze therapie vloeien mijn interesses - spiritualiteit en natuurlijke geneeswijzen - op een vanzelfsprekende manier in elkaar over.
De voetreflexzonetherapie geeft mij de voldoening die ik zoek. Sinds 2004 werk ik in mijn eigen praktijk, die ik Hidio heb genoemd. Hidio betekent: aandacht.
Mijn kennis vul ik voortdurend aan met ondermeer specialisaties zoals voetreflexologie bij zwangerschap, stervensbegeleiding en rouwverwerking en Aromatherapie.
Sinds 2008 ben ik lid van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.


Praktijk Hidio

Ans van Erve

Bijsterveldenlaan 5
5045 ZZ Tilburg

Voetreflex / AromaTouchmassage