Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis Voet-en Reflectie
Drunen

Resi Denis Voet-en Reflectie

Praktijk voor Ontspanning, Ontwikkeling en Ondersteuning. 

De unieke combinatie van VoetreflexPlus massage en NLP coaching is breed inzetbaar. Eenmalig, periodiek of langdurig, afhankelijk van de onderliggende vraag. 

Vitaliserende ontspanningsmassages: in mijn praktijk, tijdens een vriendinnenavond, op een beurs, evenement of open dag en natuurlijk heerlijk om regelmatig in te plannen in je zelfzorg pakket!

Als 'steuntje in de rug' bij het doorleven van diverse levensfasen en gebeurtenissen; het brengt je terug bij jezelf en dat wat belangrijk is voor jou. Voet-en Reflectie is er echt voor alle leeftijden.

Bij allerlei vaak langdurig bestaande klachten en symptomen als hoofdpijn, migraine, opvliegers, stijfheid en pijn in spieren en gewrichten etc. En ook voor ontspanning en ondersteuning bij kanker. 

 

Maar ook voor ontladen en opladen in de natuur, een bijzonder reflectiemoment in het groen, kun je bij mij terecht. Regelmatig organiseer ik in samenwerking met Wandelbewust stiltewandelingen met een wisselend thema. Deze vind je terug in de agenda van Bewust Langstraat. 

 

Dus.... toe aan jezelf? Voel je welkom :-)

 

Over Resi Denis Voet-en Reflectie


Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis

Kleinestraat 7
5151 AC Drunen

Lid van beroepsvereniging

Resi Denis Voet-en Reflectie