Aanbod vóór Professionals


Voor Professionals

Onze droom

Verlang jij, net als wij, naar een wereld waarin we gezond en met plezier met elkaar samenleven? 

Wij geloven dat we samen in staat zijn balans te brengen in onze wereld. Een liefdevolle en gelukkige wereld, vanuit gezondheid en tevredenheid. Essentieel hiervoor is dat er meer bewustzijn ontstaat over de eenheid waarin wij leven en over de bestemming, waarde, kracht en bijdrage van ieder individu. 

"Verbeter de wereld, begin bij jezelf" en "Zo binnen, zo buiten" zijn gezegdes die goed bij ons passen. Onze missie is: Laat bewustwording leven! Als bewuste ondernemers beseffen we dat het begint bij onszelf en dat dragen we graag uit door elkaar te ontmoeten en te inspireren. Door lokaal samen te werken en met elkaar activiteiten te ontwikkelen ontstaat onze unieke kracht. 

Je kunt ons zien als een bont palet aan talenten op het gebied van bewustwording of persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, duurzaamheid en welzijn. We zijn herkenbaar aan de kernwaarden die we hieronder omschrijven. 

Als jij daar ook naar verlangt, sluit je dan bij ons aan. Of kom eens kennismaken tijdens ons Ondernemerscafé of één van de maandelijkse presentaties. Meer info vind je via de agenda.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Marjon via info@bewustlangstraat.nl of 0416-322995. 

Unieke kracht van Bewust Langstraat

Waarin zijn wij het allerbeste?

  • Onze unieke kracht is onze eigen ervaring en onze, op basis van eigenheid, ontwikkelde talenten.
  • We bundelen lokaal onze krachten, waardoor je snel het juiste adres vindt.
  • Ook ontwikkelen we activiteiten die door onze samenwerking een meer constructieve en duurzame weg naar welzijn bieden.

Kernwaarden

Waaraan herken je ons?

Inspirerend

Wij willen graag op een diep niveau contact leggen. Vanuit onze eigen ervaring delen wij graag met anderen welke rijkdom er achter bewustwording schuil gaat.

Liefdevol

Wij werken met veel persoonlijke aandacht. De liefde voor onszelf stelt ons in staat om ook liefdevol voor anderen te zijn.

Puur

Wij vinden het belangrijk om voor iemand van betekenis te zijn. Wij willen mensen echt begeleiden en kiezen er daarom ook voor om mensen altijd de weg te wijzen naar degene die hen het beste kan ondersteunen.

Verbindend

Vanuit onderlinge samenwerking ontstaan er waardevolle ontmoetingen. Daarom stimuleren wij elkaar om verbindingen te leggen.

Je bent van harte welkom!

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!