Zwangerschapsreflexologie, Zwangerschapsyoga | Loon op Zand

Begeleiding tijdens de zwangerschap:

  • Zwangerschapsreflexologie is een mooie, vriendelijke en zachte methode, die erop gericht is om de gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten die gepaard gaan met deze periode, te verlichten. Een goede voorbereiding voor de bevalling, maar ook na de bevalling goed inzetbaar om weer op krachten te komen.
  • Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw en haar kwaaltjes, het gevoel van verbondenheid met je lichaam en het kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. In elk trimester van de zwangerschap staan er andere elementen centraal. Het eerste trimester kenmerkt zich door ruimte maken en verbinden. Het tweede trimester kenmerkt zich door ontwikkeling en kracht. En het derde trimester kenmerkt zich door groei en voorbereiding. Binnen ons aanbod van zwangerschapsyoga wordt hier rekening mee gehouden.

Over Karin J.M. van der Bruggen | Loon op Zand

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk, met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.


Foto 5 Karin J.M. van der Bruggen Foto 1 Karin J.M. van der Bruggen Klik om te vergroten

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen


Professionals in de categorie Zwangerschapsbegeleiding

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat

Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!