Loslaten en ruimte maken voor iets nieuws!

Laat Los ... nieuwe dingen komen eraan. Daarvoor heb je ruimte nodig in je leven om ze te kunnen ontvangen!

Na het Carnavalsgedruis rollen we de vastenperiode binnen. Vasten, reinigen, voorjaarsschoonmaak, het zijn thema’s die horen bij het teken vissen, waar de zon vanaf 19 februari in staat. Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Je laat de laatste restjes los voordat een nieuwe cyclus begint. De tuin wordt omgespit, voor je weer kunt zaaien. Dat geldt ook voor jezelf. Wat is er voor jou nodig om los te laten? Om weer ruimte te maken voor nieuwe plannen, ideeën e.d, of om gewoon weer lichter te kunnen leven.

Openstaan voor en inslaan van nieuwe wegen ... 

Angelique Heddes van Atelier Roodbont deelt haar ervaring met ons:

"Midlife-crisis? Je kunt het allerlei namen geven, maar feit blijft dat ik mijn privéleven én de activiteiten in mijn atelier anders wilde invullen. Ik ging aan de slag met mijn zoektocht naar die invulling en kwam er al gauw achter dat er vele wegen naar Rome leiden. Eén van die wegen werd me aangewezen door Marjon van Erp: lid worden van Bewust Langstraat. Ik heb daar op een prettige manier andere bewuste ondernemers ontmoet en heb inzichten gekregen en ben geïnspireerd geraakt door het volgen van de workshops. Zo leerde ik om kansen te ZIEN. Vooral daardoor zag ik de kansen die op mijn pad kwamen. Ik heb ze met beide handen aangegrepen; het ontwikkelen van een wandelroute, een zogenaamd Ommetje én vrijwilligerswerk doen in Suriname." Ze groet je vanuit Suriname waar ze tot eind februari verblijft.

Presentatie Energetische Dans

We hebben heerlijk gedanst 15 februari, onder deskundige leiding van Els Spiekermann. Heb je het gemist? Volg dan donderdag a.s. een gratis proefles!

Je wordt vooral heel vrolijk en krijgt er energie van!

 

 

Presentatie Nieuwetijdskinderen 14 maart 

Onze kinderen mogen op hun eigen unieke wijsheid blijven vertrouwen, zij zijn de toekomst!  

Femke Dane-Brands geeft deze presentatie om de Nieuwetijdskinderen onder de aandacht te brengen. Ze spreekt namens de kinderen over dit nieuwe bewustzijn.

Lees meer ... 

In de agenda vind je alle geplande presentaties t/m juni. 

Zie je het ook al voor je? Een super sfeervolle fair in het voormalige Land van Ooit op 16 & 17 april en wij zijn erbij! Save the dates en houd onze Facebook pagina in de gaten wie van onze leden wat gaat laten zien! 

Kennismaking met nieuwe leden 

Jacomijn Sarbach van Homeopathie Heusden

Jacomijn werkt al ruim 15 jaar als Klassiek Homeopaat. Daarnaast is ze Cease-therapeut en Homeopatic Detox Therapeut en ze werkt als Wijkverpleegkundige. 

Ze prikkelt en vitaliseert het zelfgenezend vermogen van de patiënt, zodat weer een optimale gezondheid bereikt kan worden. De behandeling is altijd afgestemd op jou als individu. Lees meer ...

Merel Eveleens van Artemis Lifecoaching

Merel helpt je met veel passie om keuzes te maken, zodat je meer energie overhoudt en balans ervaart. Het bijzondere is dat ze je meeneemt naar buiten, de Loonse en Drunense Duinen in. Om letterlijk stappen te zetten en je horizon te verbreden, een frisse kijk te krijgen. De wijsheid van de natuur biedt zoveel symbolen om je duidelijkheid te geven en tot de kern te komen! Lees meer 

Marina Smits van Lef en Ziel

In haar praktijk voor bewustwording biedt Marina hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Of het nu gaat om opvoedingsvragen of hulp bij het organiseren van je huis, ze kan je individueel of in een groep begeleiden en creëert zo meer bewustwording. Zo kun je weer verder.

Lees meer ...

Nina Brands van Brands Balance

Gezonde voeding, bewust eten en leven. Terug naar de basis zoals Moeder natuur het bedoeld heeft. Ik merk dat deze manier van leven je meer voldoening en energie geeft. Als Gewichtsconsulent begeleidt ze je met afvallen zonder jojo effect en met blijvend resultaat. Ze werkt volgens het PuurGezond principe, dat staat voor écht eten, dus zonder pakjes en zakjes. Ze geeft je de handvatten maar jij houdt de regie. Lees meer ..

Agenda overzicht Bewust Langstraat 

Vind hier makkelijk en overzichtelijk alle activiteiten van ons palet aan talenten over bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid voor de komende periode. 

Hartelijke groeten, Marjon van Erp - Coördinator Bewust Langstraat