Uitnodiging - Vier je de Lente met ons?

Het voorjaar is al heerlijk begonnen, je ziet mensen weer meer buiten: rennend, wandelend, fietsend en genietend van het licht en de langere dagen. Op 21 maart ging de zon het dierenriemteken Ram binnen. Dag en nacht zijn dan weer even lang en nu met de belofte dat het langer licht gaat worden. Zaadjes worden gezaaid, plannen worden gemaakt, de toekomst ligt weer even helemaal open. We krijgen weer zin dingen te ondernemen, erop uit te trekken. Daarom nodigen we je van harte uit voor al onze activiteiten in april. Tot gauw :-)

Bewust Langstraat present in Land van de Lente op 16 & 17 april van 10.00-17.00 uur

De voorjaarsfair Lentiade wordt gehouden in de Poort van Heusden, bij velen bekend als het voormalige Land van Ooit. Op dit prachtige terrein met eeuwenoude bomen, idyllische lanen zullen 14 professionals zich presenteren in twee stands tegenover het kasteel d´Oultremont, ook wel het ‘Roze Kasteel’ genoemd, 

Ze laten je proeven van hun behandelingen waarmee je je lekkerder in je vel kunt voelen. Zo kun je kennismaken met yoga, klankschalen, stoelmassage, het ontdekken van energie of talent, meer te weten komen over sjamanistisch tuinieren en nog veel meer. Heerlijk om het voorjaar mee te beginnen. Zien we je daar?

Bestel je entreekaarten met meer dan 40% korting via de pagina waar je ook alle informatie vindt over de workshops die je kunt volgen en de professionals met wie je kennis kunt maken. 

En vóór de Lentiade ben je op maandagavond 11 april ook van harte welkom bij de:

Presentatie Natuurlijke Pijn- en Stressverlichting

Om bewustwording te laten leven organiseert Bewust Langstraat eenmaal per maand een gratis presentatie door één van haar professionals, met steeds wisselende thema’s.

Op maandag 11 april verzorgt Johan van Wanrooij van Beter en Balans een presentatie over een natuurlijke manier om je pijn en/of stress te verlichten door Magneet-therapie. Magneetsieraden zijn een heling voor het lichaam en een streling voor het oog. Voor info en aanmelding lees meer …

De daarop volgende presentatie is op maandag 23 mei door Magda Verwey met een vertelling over energie en spiritualiteit.

Ons netwerk groeit en bloeit. We zijn inmiddels met meer dan 60 professionals. Wil je weten hoe veelkleurig ons palet van bewuste ondernemer is? Klik dan hier.

Ondernemerscafé met workshop “Verbinding Ondervinden”

Op vrijdag 22 april is er in de ochtend weer een Ondernemerscafé. Marco Doornekamp is dan bij ons te gast en hij zal ons verbinding laten ondervinden. 

Het woord verbinding is hip! Maar wat is verbinding eigenlijk? Marco Doornekamp neemt je mee in zijn ervaringen en laat je zelf ondervinden wat verbinding voor jou kan betekenen, als je daarvoor kiest! 

Ben jij een bewuste ondernemer, werkzaam op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid of duurzaamheid? Wil je ervaren wat het is om je te verbinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met ons kennismaken? Meld je dan aan!

In de agenda vind je alle activiteiten voor de komende 2 maanden. Rondom Atelier Winterdijk30b zal op zondag 24 april tijdens het Straattheater festival in Waalwijk weer het evenement Puur en Passie plaats vinden.

Laat bewustwording leven!