Geniet van alles wat de aarde je te bieden heeft ...

Eindelijk de zon :-)

Het wilde maar niet echt vlotten met de Lente. We snakten naar een beetje zon, een beetje warmte. Maar nu is het gelukkig zover.

We genieten van de warmte die nodig is voor de zaden om te kunnen groeien. En voor onszelf, om heerlijk van de natuur en het buiten zijn te kunnen genieten. Het teken waarin de zon op dit moment staat is het teken stier. De kalme, bedaarde Stier die naast het dragende, aardende stuk ook staat voor genieten. Genieten van alles wat de aarde je te geven heeft. Sta hier de komende periode af en toe bij stil. Gun jezelf momenten van rust. Het levert je veel op.

Inspiratie kun je opdoen in de agenda of door een kijkje te nemen in het aanbod van onze professionals.

Wat een saamhorigheid, verbinding en inspiratie … 

Tijdens de Voorjaarsfair Lentiade in april presenteerden we Bewust Langstraat met maar liefst 16 professionals op allerlei gebied. Van stoelmassage tot reading met edelstenen of kaarten, informatie over Feng Shui en Neurofeedback, handmassage, biologische kruiden, planten en zaden, glaskunst, informatie over talent en energie, klankontspanning, tuinbeelden, aloë vera producten en dromenvangers maken. 

We hebben onze bezoekers verwarmd! Er was onderling veel verbinding en een prima sfeer, waardoor we de bezoekers inspireerden. Het werd bijzonder genoemd omdat ze die eenheid in verscheidenheid konden ervaren. Zo laten we bewustwording leven! Op de foto hiernaast het grootste deel van ons team. Daarnaast waren Anita, Carolina, Simone, Susan en Wendy erbij. Benieuwd naar een leuke foto impressie? Klik dan hier ...

 

Gelukslot 

De winnaars van de Geluksloten zijn geïnformeerd en uitgenodigd. We hebben zelfs al van sommigen vernomen hoe ze genoten hebben van een massage of een consult. De diepte ontspanning werd een mooie reading, het werd een bijzonder cadeau dat werd omarmd. Was jij ook een gelukkige prijswinnaar? Geniet ervan!

Nog meer verbinding in april 

Verbinding met hoofd, hart en handen hebben we mogen ondervinden tijdens de workshop door Marco Doornekamp, samen met zijn team van Ondervinden. Een ervaring om niet snel te vergeten.     

Presentatie: Energie en Spiritualiteit

Wat is energie of spiritualiteit in de hedendaagse maatschappij? Magda Verwey neemt je mee in haar vertelling: “Help .... ik zie, voel en hoor!”. Waarom is de één gevoeliger en heeft de ander daar meer last van? Op maandag 23 mei a.s. om 20.00 uur in Waalwijk.

Lees meer …

Route van de Kunst 15 en 16 mei

Wij dragen Kunst en Creativiteit een warm hart toe en zijn mede sponsor van dit evenement.  Trek erop uit volgend Pinksterweekend om alle creaties te bekijken. Lees meer …

Inspiratiebeurs 4 juni in Sint Michielsgestel

Je bent van harte welkom bij Benedicta om op een ontspannende manier te genieten van de vele workshops, lezingen, coaching sessies en trainingen die Benedicta organiseert. Om eens kennis te maken met spiritualiteit, organiseert Magda Verwey deze beurs samen met ongeveer 20 andere deelnemers. Je kunt er die dag ook terecht voor een privé consult. Info …

Ondernemerscafé met workshop Social Media

Als bewuste ondernemers inspireren we ook graag elkaar en ondernemers die belangstelling hebben in ons netwerk. Tijdens het volgende Ondernemerscafé op dinsdag 21 juni ontmoeten we elkaar voor de workshop Social Media door Karien Vissers en Marjon van Erp. We belichten Facebook en Linkedin: hoe werk je er op een plezierige manier mee en wat zijn de effecten? Kom je ook? Meld je dan vast aan!

Geniet ervan!

Inspiratie nodig om van te genieten? In de agenda vind je alle activiteiten voor de komende 2 maanden. Zowel voor ontspanning als voor gezonde inspanning of genieten van biologish eten. In de bijlage vind je de Uit.Zoeker van mei voor Waalwijk e.o.

Laat bewustwording leven!