Bewustwordingsnieuws Bewust Langstraat november - kennismaking met Karin Scheltens

Op een druilerige dag word je eraan herinnerd om eens in jezelf te keren. We hebben natuurlijk nog lang buiten kunnen genieten van de natuur en de heerlijke zonnestralen en nu is het een mooie tijd om los te laten. De bomen laten hun blaadjes los en zo mogen wij ook overbodige ballast van ons af laten vallen.  

Voor wie wil jij wat betekenen?

Bij Bewust Langstraat ligt de focus op het laten leven van bewustwording in de Langstraat. Nadat we helder hadden voor wie we wat willen betekenen, hebben we een begin gemaakt om daar vanuit onszelf als individuen over te communiceren. Sta jij er wel eens bij stil voor wie jij wat wilt betekenen? Daar hoef je geen bewuste ondernemer voor te zijn :-) Het is voor iedereen belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Als leden gaan we daar in ieder geval tijdens het komende Kletscafé op 27 november verder mee aan de slag en wellicht ook nog begin 2015. Je bent van harte uitgenodigd om daarover mee te praten en we zijn uiteraard benieuwd naar jouw antwoord op die vraag. Zie de agenda voor details.

Tijdens het Kringoverleg op 21 november bereiden we ons voor op 2015. We hopen je volgend jaar te ontmoeten als we al onze ideeën naar buiten brengen in de Langstraat. 

Presentatie naar buiten

Samen met Michaela Esseveld en Karin Scheltens waren we te vinden op de Engeltjes Bengeltjes Beurs onlangs in Tilburg. Het was fijn om samen na te denken over onze presentatie, te overleggen met Petra van Heesbeen en om elkaar die dag te versterken. Op onze Facebook pagina vind je enkele foto's. 

Kennismaking met één van onze leden:  Karin Scheltens aan het woord

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Karin Scheltens. Ik ben paranormaal energetisch therapeut, medium en coach. Ik durf dit zo in één keer te noemen. Ik heb tegenwoordig geaccepteerd dat ik bijzonder sensitief ben en daar mijn brood mee mag verdienen.

Ik heb twee hele leuke, super-sensitieve en pittige kinderen, Tom (23 jaar) en Charly (18 jaar), die nu zelfstandig zijn en deels bij hun vader wonen. En zeer verrassend en onverwachts een heerlijk kleinkind Jay sinds januari 2013. In 2012 heb ik de beslissing genomen en ben ik gaan samenwonen in Drunen met de man die ik toen 5 jaar kende.

Ik kwam uit Eindhoven, waar ik gestudeerd heb en ben gaan werken in diverse functies van P&O-er en werkcoach in commerciële bedrijven en van teamleider in de zorg tot detacheringconsulent in sw-bedrijven. Dit schrijf ik expliciet omdat ik in die jaren veel mensenkennis en bedrijfservaring heb opgedaan en vaak ook in bijzondere, leuke maar soms ook moeilijke situaties heb gewerkt. Bij het laatste denk ik nog even aan de situaties van economische recessie in bedrijven waar (dreigende) ontslagen aan de orde van de dag waren. Meedraaien in reorganisaties en toe moeten kijken hoe mensen van de ene op de andere dag hun baan verloren of overgeplaatst werden...

In dezelfde tijd ben ik gaan "healen" en "readen". Ik deed het al sluipende in mijn werk tijdens intakes of vergaderingen realiseerde ik mij later.  Ik "wist" vaak al hoe dingen gingen lopen, of waar de blokkades en kwaliteiten zaten van mensen. In 2010 ben ik officieel begonnen met mijn praktijk Orgid en heb ik mijn baan opgezegd. Tegenwoordig geef ik ook les en verzorg diverse meditaties. Ik zuiver huizen en percelen, begeleid mensen en nieuwetijdskinderen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En mijn eigen ontwikkeling gaat ook nog steeds door, gelukkig! Ik ben er blij om dat ik nu werk mag doen dat volledig vanuit mijn ziel komt.

Sinds april 2013 ben ik aangesloten bij Bewust Langstraat omdat ik o.a. geloof in het bewust samenwerken (kwaliteiten bundelen), elkaar, onze cliënten/klanten en mensen inspireren bewust in het leven te mogen staan vanuit hart en ziel. Een rol te mogen spelen in de bewustwording op sociaal, maatschappelijk en zakelijk gebied in de regio. 

Welkom nieuwe leden

We verwelkomen weer nieuwe leden: Ans van Erve als voetreflexologe van Hidio in Tilburg en Angelique Heddes met haar creativiteit van Atelier Roodbont. Zo worden we een steeds bonter palet aan talenten! Als je bewuste ondernemers kent, laat hen dan ook eens met ons kennismaken middels deze nieuwsbrief of vraag hen om eens contact op te nemen via tel. 0416-322995. 

Energiek Heusden

Energiek Heusden heeft als missie om energie duurzaam en betaalbaar te maken en inwoners daarbij te betrekken. We zijn allen uitgenodigd voor een feestelijke en interactieve lancering op woensdag 26 november om 19.00 uur in het d'Oultremontcollege in Drunen. Kom je ook?