Wilmie Thielen massagetherapeut/dansdocent | Drunen

Dans het leven, laat je leiden door je eigen bewegingsritme en dans als vanzelf. Dans brengt je in evenwicht, heelt en geeft nieuwe energie. Al dansend en vrij bewegend kom je los. Soepel in je lijf, de dagelijkse dingen loslaten en je blij voelen.

Elke massage stem ik af op de persoon die gemasseerd wordt. Zo kun je terecht voor een ontspanningsmassage waarin uit verschillende massageopleidingen technieken zijn verwerkt: haptonomische, shiatsu, polariteits- en sportmassage. Bij gerichte klachten, zoals rug/nekklachten of hoofdpijn, kan massage verlichting geven. Sportmensen kunnen bij mij terecht voor een sportmassage.

Kom in beweging, vandaag nog. Zorg goed voor jezelf. Laat je masseren en dans.

In de cursus babymassage komen alle elementen die voor mij zo waardevol zijn bij elkaar. Vertrouwen op je intuitie, invoelen wat nodig is voor ouder en kind en kennis overdragen.

Babymassage:
"We moeten ze voeden met meer dan genoeg warmte en tederheid. Want dat hebben ze nodig, net als melk. Aangeraakt, gestreeld, gemasseerd worden, dat is voedsel voor het kind. Voedsel dat net zo belangrijk is als mineralen, vitaminen, proteïnen. Voedsel dat liefde is."

Babymassage is een gerichte, liefdevolle aanraking, die van onschatbare waarde is bij de gezonde ontwikkeling van baby’s. Je krijgt vertrouwen in je intuïtie en je voelt de rust samen met je kindje. Babymassage; een liefdevolle non-verbale communicatie tussen moeder/vader en kind.

Ik probeer bij alles wat ik doe zo oprecht mogelijk te voelen wat er nodig is. Ik wil graag overbrengen dat je mag zijn wie je bent op elk moment.

Over Wilmie Thielen | Drunen

Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik les gaan geven in Dans en Beweging bij centrum voor de kunsten, de Aleph. Naast dans en bewegings docent ben ik gediplomeerd massagetherapeut met bevoegdheid tot het geven van lessen in babymassage.

Sinds 1996 heb ik mijn eigen praktijk. Naast dans en beweging, kan ik met massage helpen uw accu weer op te laden.


Foto 1 Wilmie Thielen Klik om te vergroten

Wilmie Thielen Massagetherapeut. Voor Sport-Ontspannings-en Babymassage
Wilmie Thielen

0653291928
wilmie AT wilmiethielen DOT nl
www.wilmiethielen.nl

Wilmie Thielen Massagetherapeut. Voor Sport-Ontspannings-en Babymassage
Rijnring 73
5152 RE Drunen


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat