Energetische dans

Els Spiekermann
Waalwijk

Mijn motto is: Hoe je ook danst, het is altijd goed! Dans en muziek horen bij mij, ik heb mijn hele leven gedanst en me ontwikkeld en verdiept in vrije dans en hieruit is mijn eigen dansvorm Energetische dans ontstaan. 

Dans en muziek horen bij mij,  ik heb mijn hele leven gedanst en me ontwikkeld in dans.

De laatste 15 jaar heb ik me vooral verdiept in vrije dans en hieruit is mijn eigen dansvorm Energetische dans ontstaan. 

Energetische dans:

Je danst vanuit je zelf, van heel krachtig naar heel zacht. Al dansend dichterbij het plezier en de kwetsbaarheid in je zelf komen. Je vreugde dansen en je verdriet, je gevoeligheid en je kracht. Ruimte geven aan je zelf. Je bewust worden van je lichaam en je eigen bewegingen ontdekken. Dit alles begeleid ik op een prettige manier, met duidelijke oefeningen en opdrachten.

De muziek die ik gebruik is heel verschillend, van Argentijnse Tango tot Salsa, Balkan beats of Arabische klanken. En voor de meer meditatieve momenten gebruik ik rustige muziek. 

 

Energetische dans is geschikt voor iedereen die van dans en beweging houdt, je hoeft er niets voor te kunnen. Je hoeft zelfs geen maatgevoel te hebben. 

Mijn motto is: Hoe je ook danst, het is altijd goed! 

Energetische dans is goed voor je conditie, je spieren, je concentratie en de rust in je zelf.

In Drunen in de Stulp zijn de lessen 1 x per 2 weken op donderdagavond van 19.30 tot 20.45 u. De startdatum is 20 september.

In Den Bosch in de Muzerije elke week op dinsdagochtend. Startdatum: 11 september van 10.30 tot 11.45 u.

Je bent van harte welkom!

Over Els Spiekermann


Els Spiekermann

Els Spiekermann

Diepenbrocksingel 3
5144 XA Waalwijk

Energetische dans